Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

3D update voor Yamaha soundbars en home cinema systemen

Geschreven door
Geplaatst op2 juli 2010, 23:31 Categorie3D Receivers

Yamaha gaat net als vele andere fabrikanten mee met de 3D revolutie en houdt haar Digital Sound Projector systemen en home cinema sets up-to-date met een nieuwe firmware update, welke vanaf vandaag online beschikbaar is. De update is beschikbaar voor de YSP-4100 en YSP-5100 soundbars en voegt HDMI 1.4a 3D passthrough en de Audio Return Channel mogelijk toe.

Ook komt de update beschikbaar voor de YHT-S400 en YHT-S1400 home cinema systemen, welke de HDMI 1.4a 3D mogelijkheid toevoegt.De update is te downloaden van de website van Yamaha. Voer hier het desbetreffende modelnummer is en je kunt de download starten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.