Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Weer twee nieuwe 3D NeoPDP TVs van Panasonic

Geschreven door
Geplaatst op8 juni 2010, 18:40 Categorie3D tv's

Eind april bracht Panasonic al het nieuws naar buiten dat ze in Japan twee nieuwe 3D NeoPDP modellen zou lanceren, maar daar blijft het niet bij. Naast de reeds gelanceerde 50 inch en 60 inch modellen en  de nieuwe 58 inch en 65 inch modellen gaat Panasonic ook de consument die een kleinere 3D TV wil bedienen.

In Japan introduceert het merk een nieuwe 42 inch en een nieuwe 46 inch Full HD 3D TV. Zowel de TH-P46VT2 als  TH-P42VT2 (in Nederland worden de modellen aangeduid met vT20) worden verkocht met één 3D bril. De twee nieuwe modellen bevatten dezelfde features als de andere modellen modellen, zoals YouTube, Skype, DLNA en VieraLink.

In Nederland zijn naast de TX-P50VT20 en de TX-P65VT20 nog geen nieuwe modellen aangekondigd. Waarschijnlijk moeten we hier wachten tot de herfst presentatie of zelfs tot begin volgend jaar.

Bekijk de Panasonic 3D TV line-up

Bekijk de review van de Panasonic TX-P50VT20 3D TV

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.