Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Toshiba introduceert Satellite A665 3D notebook

Geschreven door
Geplaatst op7 juni 2010, 21:00 Categorie3D Blu-ray

Toshiba Information Systems Benelux introduceert de eerste laptop die gamers een echte 3D beleving biedt. Deze gaming en multimedia notebook kan op het eigen scherm video’s afspelen van Blu-ray 3D Discs. De Satellite A665 wordt geleverd met een NVIDIA 3D Vision en een 3D Vision active shutter bril, gekoppeld aan een USB infraroodzender voor heldere stereoscopische beelden met een buitengewone diepte.

“Onze nieuwe Satellite A665 met 3D mogelijkheden zorgt ervoor dat gamers volledig worden opgenomen in de levensechte driedimensionale omgevingen van hun games, waarvan de meeste al 3D compatibel zijn,” zegt Ronald Ravel, Country Manager van Toshiba Information Systems Benelux. “Bovendien is de Satellite A665 Toshiba’s eerste laptop die klaar is voor 3D en ook Blu-ray 3D films kan afspelen.”

De nieuwe Satellite A665 beschikt over een krachtige NVIDIA 3D2 grafische verwerkingseenheid en een 15,6 inch TruBrite HD 3D scherm met LED backlight (120Hz). Het geluid wordt verzorgd door Harman Kardon stereo speakers en Dolby Advanced Audio die de buitengewone visuele beleving versterkt met een krachtig en levendig geluid. Met de ‘Sleep and Music’ functie kunnen gebruikers ook van dit geluid genieten door hun MP3 speler op de computer aan te sluiten – zelfs wanneer deze uitgeschakeld is.

Deze notebook heeft een karakteristieke Metallic Precious Black afwerking van de cover en de binnenkant. Het patroon contrasteert fraai met deze metallic look en zorgt ervoor dat vingerafdrukken minder opvallen. Het matzwarte toetsenbord heeft achtergrondverlichting.

Specificaties Satellite A665 3D
• Intel® Core™ i7 (Quad Core)
• RAM: 8 GB DDR3 (1066MHz)
• 2.5“ HDD tot 640 GB met HDD 3D impact sensor
• 39,6cm (15,6 inch) TruBrite HD-scherm (120Hz) met LED backlight, resolutie 1366 x 768 (16:9), 200cd/m2
• Grafische unit: NVIDIA® GeForce® GTS 350M
• Blu-ray Disc™ rewritable drive, klaar voor het afspelen van Blu-ray 3D Discs
• Bluetooth 2.1 +EDR, WLAN (802.11b/g/n), Gigabit Ethernet LAN
• 3 x USB 2.0, 1 x eSATA/USB combopoort met Sleep-and-Charge en Multi-Card Reader, HDMI®
• 1,3 megapixel webcam met gezichtsherkenning
• Geluid: Harman® Kardon stereo speakers, line-in met Sleep-and-Music functie, Dolby® Advanced Audio
• Analoge en DVB-T hybride tv-tuner
• Toshiba Resolution+, Toshiba Media Controller, Toshiba LifeSpace, Toshiba PC Health Monitor
• Afmetingen: 308,5mm x 254mm x 28mm (voorkant)/35,6mm (achterkant)
• Besturingssysteem: Windows 7 Home Premium (64bit)
• Voldoet aan ENERGY STAR® 5.0

prijsvergelijking
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.