Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Sony heeft twee 3D Blu-ray films voor 2010 in de planning

Geschreven door
Geplaatst op12 juni 2010, 18:42 Categorie3D Blu-ray

Van alle studio’s zou je verwachten dat Sony de eerste is om haar 3D Blu-ray films te bundelen met haar 3D TV’s, maar toch heb je het dan verkeerd. Sony heeft namelijk haar 3D film Cloudy with A Chance of Meatballs (Het regent gehaktballen) als eerste 3D Blu-ray disc in de winkel te koop gezet.

Vanaf afgelopen 10 juni is de 3D Blu-ray film te koop. Ook heeft Sony laten weten dat Resident Evil: Afterlife dit jaar nog op 3D Blu-ray zal verschijnen, waarschijnlijk vlak voordat Disney’s A Christmas Carol op de markt verschijnt. Net als de Disney 3D Blu-ray film zullen de Sony films ook een 2D Blu-ray disc in de box bevatten, wat wij dan weer interpreteren als dat de studio’s niet veel vertrouwen hebben in de 2D compatibiliteit van de 3D Blu-ray discs – alhoewel we hebben gehoord dat het om artistieke redenen zo gebeurt.

 • Delen:

Reacties

 1. Rick
  14 juni, 2010 om 12:53

  Release datum is 10 juni 2010, ligt dus al in de winkels (30 euro). Betreft maar 1 bd-disk met de mogelijkheid om de film in 2d en 3d te kijken.

  • Martijn
   14 juni, 2010 om 19:32

   Dank! aangepast.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.