Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Sanyo LP-HF1000L 2K 3D projector

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2010, 13:56 Categorie3D Projectors

Sanyo heeft deze week een nieuwe 3D projector geïntroduceerd welke een resolutie heeft van 2K (2048 × 1080 pixels). De projector, genaamd de LP-HF1000L, moet volgens Sanyo een zeer hoge kwaliteit leven door gebruik te maken vam de QuaDrive Engine van het merk.

De projector heeft verder een helderheid van 10.000 Lumens en een contrast ratio van 3.000:1. Daarnaast kun je apparatuur aansluiten via een HDMI input en kun je de projector ook verbinden met een draadloos thuisnetwerk door middel van een LAN aansluiting.

In oktober is de LP-HF1000L op de Japanse markt te koop. Qua prijs en mogelijke beschikbaarheid in Nederland is nog niets bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.