Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Samsung introduceert C9000 3D TV serie in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op21 juni 2010, 18:59 Categorie3D lcd

Voor degenen die het WK in stijl willen bekijken, introduceert Samsung de dunste 3D LED TV ter wereld. Samsung overhandigde het eerste exemplaar aan Patrick Kluivert tijdens de rust van de WK-wedstrijd Nederland – Japan. Daarmee gaf Samsung het startschot voor de verkoop van deze exclusieve TV. Deze 3D LED TV die in een gelimiteerde oplage naar Nederland komt, is met 7,98 millimeter de dunste TV ter wereld. “Het ultradunne design is bijna onwerkelijk”, zei Patrick Kluivert tijdens de overhandiging. “Ik hoef nu niets meer van de wedstrijden te missen. Want waar ik in huis ook ben, ik kan de wedstrijden gewoon blijven volgen op de afstandsbediening.”

Voor een high-end entertainmentervaring heeft Samsung in de 3D LED TV C9000 krachtig design en hoogwaardige technologie samengebracht. Het stijlvolle RVS-design van de dunste TV ter wereld is baanbrekend. Met het ultraslanke profiel van 7,98 millimeter zet Samsung een nieuwe standaard voor luxe TV’s die als designobject de living extra elan geven.

Bij deze 3D LED TV ontvang je ‘s werelds eerste touchscreen afstandsbediening met display ‘Touch Control’. Op het display van deze afstandsbediening kun je TV blijven kijken als je een drankje haalt, zodat je geen moment van een voetbalwedstrijd hoeft te missen. Ook kun je een TV-uitzending bekijken en selecteren, terwijl op de LED TV zelf een Blu-ray film speelt. Met AllShare kun je via Wifi draadloos door al je video’s, foto’s en muziek van je PC, mobiele telefoon of digitale camera scrollen en deze direct laten zien op de LED TV.

De beelden spatten in levensechte kleuren van de Samsung C9000 af, dankzij het gebruik van Clear Motion Rate 800, 3D Hyper Real Engine en Samsung’s ingebouwde 3D processor. Samen met de 3D Blu-ray speler en de ‘active shutter’ 3D bril heb je een complete 3D home entertainment-oplossing in huis. Met de C9000 kun je zelfs van 2D-televisieuitzendingen in 3D genieten. De unieke 3D processor kan namelijk 2D beelden realtime omzetten naar 3D. Je kunt zo extra diepte en helderheid toevoegen aan bijvoorbeeld een live voetbalwedstrijd, waardoor je het gevoel krijgt alsof je zelf onderdeel van de actie bent.

Met Internet@TV op de C9000 heb je het nieuwe teletekst binnen handbereik. Je krijgt direct toegang tot het laatste nieuws van o.a. Nu.nl en de NOS. Ook heb je een wereld van entertainment aan je voeten met de vele Samsung Apps. Terwijl je televisie kijkt, kun je deze applicaties downloaden en bekijken, zoals Funda.nl en de Video on Demand-applicatie van MovieMAX. Je haalt hiermee de beste films direct naar je toe.

De Samsung C9000 3D LED TV is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar in 40 inch, 46 inch en 55 inch voor verkoopadviesprijzen van respectievelijk € 3.999, € 4.999 en € 5.999 incl. BTW. De C9000, de meest energiezuinige Full HD LED TV van Samsung, is binnenkort te bezichtigen in de Samsung 3D Brand Store aan de P.C. Hooftstraat in Amsterdam.

Meer informatie: Eerste review Samsung C9000 3D TV is binnen

Specificaties
– Ultra Slim TV (7,98 mm)
– 3 inch Premium Touch afstandsbediening (Dual TV)
– 3D Hyper Real Engine
– Edge LED & Ultra Clear Panel
– 800 CMR (Hz Motion Plus)
– USB-recording – PVR ready
– Internet@TV
– Wireless LAN ready
– ConnectShare Movie & AllShare (powered by DLNA)

prijsvergelijking
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.