Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Panasonic SC-ZT2 draadloos 3D home cinema systeem leverbaar

Geschreven door
Geplaatst op1 juni 2010, 21:40 Categorie3D Blu-ray

Panasonic’s eerste volledig draadloze 3D home cinema systeem, de SC-ZT2, is inmiddels leverbaar in Nederland. Het systeem belooft Dolby TrueHD en DTS-HD 7.1 kanaals surround sound met maar twee speakers. Elke slanke speaker herbergt vier een-inch tweeters, samen met een geïntegreerde woofer. Alle speaker elementen wijzen naar beneden om zo het geluid via de vloer te weerkaatsen en een realistische surround set-up na te bootsen.

Dankzij de Audio Return Channel (ARC) functie kun je met maar één HDMI kabel al het geluid binnen halen en ook ondersteunt het home cinema systeem Full HD 3D beeld en audio pass-through. Voor een adviesprijs van 999,00 kun je het systeem thuis hebben staan.

In de US heeft Panasonic ook twee nieuwe soundbar systemen gelanceerd, de SC-HTB10 en de SC-HTB500. Beide soundbar systemen hebben een HDMI 1.4a input en ondersteunen het doorsturen van 3D signalen. De kleinere SC-HTB10 bevat een geïntegreerde subwoofer, terwijl de SC-HTB500 ontworpen is voor de grotere TV schermen en een losse subwoofer bevat. De SC-HTB10 heeft een adviesprijs van 199,95 dollar en de SCHTB500 heeft een adviesprijs van 349,95 dollar. Het is nog niet bekend of ook deze systemen in Nederland te koop zullen zijn.

prijsvergelijking
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.