Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Onkyo lanceert twee high-end 3D receivers

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2010, 22:45 Categorie3D Receivers

Onkyo heeft laten weten met twee nieuwe high-end receivers te komen die 3D signalen kunnen ontvangen en versturen. De nieuwe TX-NR5008 en TX-NR3008 zijn beiden ook THX Ultra2 Plus gecertificeerd voor een realistische weergave van het geluid.

Andere features waarover beide modellen beschikken zijn onder meer acht HDMI 1.4a ingangen, 1080p upscaling voor SD materiaal, vergulde aansluitingen, netwerk mogelijkheden via de ethernet aansluiting, Dolby TrueHD en DTS HD Master Audio decodering, en ondersteuning voor Audyssey DSX (height/width) en Dolby Digital Pro-Logic IIz (height). Qua media bestanden kunnen flac, mp3, wav, wma, aac en lpcm files afgespeeld worden. Over het vermogen heeft Onkyo helaas nog niks laten weten.

Het verschil tussen beide modellen zit onder andere in het aantal USB poorten, waar de TX-NR3008 aan de voorkant een poort heeft en de TX-NR5009 zowel aan de voorkant als achterkant, en in de high-end Torodial Transformator waarover de TX-NR5008 beschikt.

prijsvergelijking


vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.