Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

NVIDIA wil 3D PC standaard zetten

Geschreven door
Geplaatst op15 juni 2010, 20:33 Categorie3D Gaming

Het is niet alleen die AV wereld die zich klaarmaakt voor een leven in 3D, de gaming industrie heeft ook een oogje op de nieuwe technologie om de industrie te vernieuwen. Vlak na de 3D introductie op de PlayStation 3 en de Xbox gaat NVIDIA zich flink inzetten voor een 3D PC standaard, samen met een aantal nieuwe partners.

Onder de partners vinden we onder meer Alienware, Asus, Dell, Microsoft en Toshiba terug. De ‘3D PC’ moet volgens het collectief standaard een paar active shutter 3D brillen bevatten, zoals bij 3D TV’s, een 120Hz 3D geschikt display en een 3D geschikte grafische processor. Het ‘3D PC’ kenmerk zal verschijnen op individuele componenten om zo duidelijk te maken dat het component in kwestie geschikt is voor een 3D PC en dus 3D-Ready is.

Ook 2D naar 3D conversie wordt realiteit op de PC aangezien PowerDVD deze mogelijkheid zal integreren in haar volgende update, op 1 juli.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.