Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

3D TVs zonder bril vanaf 2015

Geschreven door
Geplaatst op1 juni 2010, 12:23 Categorie3D lcd

Het Industrial Technology Research Institute in Taiwan heeft onlangs geïnteresseerde videofielen een kijk in de toekomst gegeven wat 3D TV betreft. Het instituut gaf een demonstratie weg van een geweldige 42 inch 3D LCD TV welke werkte zonder het gebruik van een 3D bril. Daarnaast kwam het instituut met de belofte dat er in de nabije toekomst meer van dit soort schermen geproduceerd zullen worden, vooral in de 65 inch klasse. Zien we hier de grootste beperking van 3D TV verdwijnen?

Waarschijnlijk zal de 3D zonder bril revolutie pas echt in 2015 beginnen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.