Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Update: 3D TV Informatie Gids 3.0 te koop!

Geschreven door
Geplaatst op30 mei 2010, 18:04 Categorie3D Accessoires

Wil je nog meer informatie over 3D TV ontvangen? Koop dat nu onze 3D TV Informatie Gids. We hebben weer een update van de gids gepubliceerd, versie 3.0. In deze versie vind je onder andere meer informatie over de verschillende soorten 3D brillen (actief en passief) en een 3D vraagbaak met de meest gestelde vragen omtrent 3D. Verder zit de gids natuurlijk nog steeds vol met alle andere informatie over 3D TV die je nodig hebt. Bestel dus snel de 3D TV Informatie Gids en blijf op de hoogte van alles dat met 3D TV te maken heeft.

Deze gids bevat inmiddels  meer dan 20 pagina’s aan belangrijke informatie over de nieuwste hype van dit moment, 3D. Zo vind je er het laatste 3D TV nieuws, de nieuwste 3D producten, de meest gebruikte 3D TV technieken, de beste accessoires en de meest recente prijzen. Alles wat er over 3D te weten valt kun je in deze gids vinden.

Vind hier het antwoord op vragen als; Wat is 3D TV precies? Wat betekent 3D-Ready? Welke 3D producten kunnen we verwachten? Wat heb ik nodig voor 3D TV? Hoe werkt een 3D bril? Is er ook 3D zonder bril? Kortom, completer dan dit bestaat niet.

Nu: €3,99 voor de complete gids!

Klik hier voor meer informatie, een gratis demo, of om de 3D TV informatie Gids aan te schaffen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.