Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Samsung onthult HT-C6930W 3D home cinema set

Geschreven door
Geplaatst op18 mei 2010, 17:10 Categorie3D Blu-ray


Samsung heeft een nieuw home cinema systeem op de markt gebracht, genaamd de HT-C6930W. Deze home cinema set is een toevoeging op het reeds bestaande home cinema pakket, maar met 3D als belangrijkste feature. Samsung beweert zelfs dat dit het eerste 3D home cinema systeem is dat op de markt verkrijgbaar is.

De HT-C6930W 3D home cinema set is een 5.1 luidsprekersysteem, gecombineerd met een 3D Blu-ray speler. Maar je kunt de set ook uitbreiden met twee extra vloerstaande luidsprekers, waarmee je een 7.1 systeem kunt creëren. Volgens Samsung moet het High-powered surround sound systeem ervoor zorgen dat de 3D ervaring nog intenser wordt.

Qua features bevat de set natuurlijk DVD en (3D) Blu-ray ondersteuning, decodering van de belangrijkste HD audio formaten, iPhone/iPod aansluitmogelijkheden, en de Internet@TV internet portal van Samsung. Op de laatstgenoemde kun je widgets als Nu.nl, YouTube en Facebook installeren. Daarnaast kun je via een Wifi verbinding draadloos media bestanden door middel van DLNA afspelen op de set. De Blu-ray speler beschikt over twee HDMI 1.4 aansluitingen, een USB poort en een optische audio uitgang.

prijsvergelijking
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.