Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Panasonic TX-P50VT20: ‘De beste 3D TV vandaag de dag’

Geschreven door
Geplaatst op14 mei 2010, 18:18 Categorie3D plasma reviews

Er komt een moment in de toekomst dat reviews van 3D TV’s niet meer zo nieuw en spannend zijn. Maar voor zijn ze nog zeldzaam en is het zeer interessant om te vermelden wat andere vinden van deze nieuwe producten. Zo heeft Techradar onlangs Panasonic’s eerste 3D TV, de Viera TX-P50VT20, grondig onderworpen aan een review.

De 50VT20 is een 50 inch, 1080p plasma NeoPDP TV die volgens Techradar uitmuntende kwaliteit levert als HD TV, zelfs met SD content. Als het aankomt op 3D materiaal laat het model zich ook van zijn mees krachtige kant zien. De VT20 ondersteunt alle 3D weergave formaten die er vandaag de dag zijn, welke ontcijfert worden door de active shutter 3D brillen. Eigenlijk zijn het alleen die brillen die de lage scores behalen. Volgens Techradar zijn ze niet comfortabel om te dragen en door de getinte glazen doen ze niet veel goeds voor de kleurbalans. Toch, als je nu echt een 3D TV moet hebben, dan lijkt het erop dat dit de beste keus is.. voor dit moment.

Meer informatie: 3D TV vergelijking: Panasonic vs. Samsung

prijsvergelijking
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

 • Delen:

Reacties

 1. bert
  22 mei, 2010 om 21:09

  beste martijn
  nog een laatste stomme vraag ik heb in de opwinding bij het kopen van de panasonic tx-p65vt20 vergeten te vragen hoe het werkt als je gewoon tv wilt kijken je gaat natuurlijk niet de hele avond met een bril op je neus zitten zit er een knop op de afstandsbediening
  normaal en 3d kijken? ik neem teminste aan dat ik ook nomaal zonder bril tv kan kijken?
  sorry voor de stomme vraag dat was mijn laatste vraag je hoort van mij als ik de tv heb
  bedankt voor het antwoord groeten van bert

  • Martijn
   23 mei, 2010 om 13:35

   Beste Bert,
   Je kunt op een 3D TV gewoon normaal TV kijken. 3D moet je eigenlijk zien als een leuke feature van de TV. Je kunt het aan of uit zetten. Succes!

 2. bert
  21 mei, 2010 om 22:10

  ik wilde ook de panasonic speler erbij kopen maar ik heb neg een ps3 ook staan en daar komt in juni een 3d update voor

  • Martijn
   21 mei, 2010 om 23:55

   Let er wel op dat de PS3 deze zomer nog geen 3D Blu-ray zal ondersteunen! Zie ons artikel hierover! Deze update komt later dit jaar pas..

 3. bert
  21 mei, 2010 om 22:00

  beste martijn
  ik had mijn panasonic tx-p65vt20 eerst besteld bij plasma discounter maar daar viel over de prijs niet te praten afgezegd dus toen ben ik naar bcc gegaan heb demo gezien en ik was gelijk verkocht en ik heb nog wat van de prijs afgekregen wat een beeld dus bcc daar valt mee te pratenik krijg hem mischien half of eind juli ik houd je op de hoogte

  • Martijn
   21 mei, 2010 om 23:54

   Beste Bert,
   Mooi dat je wat van de prijs af gekregen hebt! Dat zie je niet vaak bij de lancering van producten! Ik ben zeer benieuwd naar de ervaring thuis. Laat het ons weten. Bedankt!

 4. bert
  15 mei, 2010 om 20:59

  is er nog een kleine kans dat ik mijn geresserveerde panasonic tx-p65vt20 in juni
  in ontvangst kan nemen [voetbal] of moet ik wachten op augustus door die ik zal het netjes zeggen nare vulkaan ivm met stof deeltjes ik zit op hete kolen wat dat betreft ik ben bang dat ik anders voor de sony kdl-60lx900 ga als die eerder komt daar krijg ik denk ik spijt van want ik heb naar sony 3d gekeken en daar werd ik na 20 minuten onpassellijk van toch maar op de hete kolen blijven zitten?

  • Martijn
   18 mei, 2010 om 2:37

   Beste Bert,
   Ik zou toch even wachten op de Panasonic dan. De kans is groot dat je hem op tijd krijgt als je de bestelling vroeg gedaan hebt.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.