Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Gratis 3D upgrade voor Harman/Kardon receivers

Geschreven door
Geplaatst op24 mei 2010, 14:19 Categorie3D Receivers

Waar veel merken je een nieuwe receiver laten kopen om 3D compatibiliteit te waarborgen komt Harman/Kardon met een gratis 3D upgrade. Dit scheelt natuurlijk een hoop in de kosten om voor een 3D thuisbioscoop te gaan, maar geldt helaas niet voor alle receivers van het merk. Zo komt de upgrade alleen beschikbaar voor de AVR2600, AVR3600 en AVR7550HD receivers. De HDMI 1.3 chips worden door de upgrade uitgebreid naar een HDMI 1.4a specificatie, welke geschikt is voor het doorsturen van 3D signalen. De upgrade kan via het internet geïnstalleerd worden.

Het komt dus als een verrassing dat Harman\Kardon kiest voor een upgrade van het systeem, zeker aangezien veel merken zeggen dat het technisch onmogelijk is om hun producten van HDMI 1.3 te update naar HDMI 1.4a. Harman/Kardon geeft aan dat haar chips zo ruim opgezet zijn dat deze door middel van een software upgrade geschikt zijn om HDMI 1.4a signalen te verwerken. We kunnen deze upgrade eigenlijk vergelijken met de upgrade die Sony heeft voor de PlayStation 3.

Vanaf september zullen de upgrades online, op de website van het merk, te downloaden zijn. Volgens Harman/Kardon kun je deze op een USB stick plaatsen en deze stick vervolgens aan de voorzijde van de receiver invoeren. De stappen die je dan in het menu moet volgen zijn volgens het merk simpel en snel. Naast de software upgrade komt Harman/Kardon in september met nieuwe AV producten die alleen voorzien zullen zijn van de HDMI 1.4a specificatie.

Meer informatie: HDMI eisen voor 3D TV

 • Delen:

Reacties

 1. free psx roms
  21 augustus, 2018 om 22:33

  Sadly, no. pSX doesn’t use the MCR format for reminiscence card information, which is the format that other
  PSX emulators use.

 2. Uber
  23 januari, 2018 om 16:34

  UPdates? firmware harman kadon? WAAR in godsnaam dan?

 3. robert
  21 november, 2016 om 19:46

  hoe kan ik het oplossen?

 4. robert
  21 november, 2016 om 19:45

  woofer is uitgevallen

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.