Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

PS3 biedt deze zomer nog geen 3D Blu-ray ondersteuning

Geschreven door
Geplaatst op15 april 2010, 20:43 Categorie3D Blu-ray

Sony heeft aangekondigd dat de 3D firmware update die voor de zomer gepland staat voor de 3D Blu-ray spelers en de PlayStation 3 geen 3D Blu-ray ondersteuning mogelijk zal maken in de PS3. 3D Blu-ray films kunnen voorlopig dus nog niet via de PS3 bekeken worden.

In plaats van 3D Blu-ray ondersteuning zal de PlayStation 3 wel volledig geschikt zijn om 3D games af te spelen, waarvan er in juni vier uitkomen (Wipeout HD, Motorstorm Pacific Rift, PAIN en Super Stardust HD).

Uiteindelijk zal 3D Blu-ray wel ondersteund worden door de PS3, maar deze mogelijkheid zal komen door middel van een tweede firmware update, welke gepland staat voor later dit jaar.

Eerder vandaag hebben we al gemeld dat Sony 3D films en 3D Games voor de Playstation gratis gaat bundelen met haar nieuwe series 3D TV’s.

 • Delen:

Reacties

 1. daniel
  28 juni, 2010 om 12:42

  Kan er iemand mij vertellen waar ik het beste 3d content vandaan kan halen aangezien ik een 3dtv heb gekocht wil ik ook graag gebruik hiervan maken maar ik kan bijna geen content vinden en kan iemand mij vertellen wat de beste manier is om 3d tv te hebben ? upc ? ziggo ? sateliet ?

  • Martijn
   28 juni, 2010 om 12:51

   Ziggo heeft een 3D demo kanaal waar ook Net5 op te zien zal zijn, Astra heeft een 3D demo satelliet kanaal, Er komen dit jaar naar verwachting nog 10 3d Blu-ray films uit op Blu-ray disc en er komen nog een aantal 3D games uit vor de PS3.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.