Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Prijzen Sony 3D TVs in de VS gespot

Geschreven door
Geplaatst op5 april 2010, 11:00 Categorie3D lcd

Nu we van de Panasonic de prijzen weten en van Samsung de prijzen denken te weten wachten we eigenlijk vooral nog op Sony. De 2010 3D TV’s van het merk worden over een aantal weken verwacht, maar wat moeten ze dan gaan kosten?

In de VS heeft de website JR.com al preorder prijzen bekend gemaakt. Natuurlijk kunnen preorder prijzen veranderen en zegt het nog niks, maar een indicatie geeft het wel. Momenteel kost de 40 inch LED Edge Lit 40LX900  in de VS 1.799 dollar. De prijzen lopen tot 3.779 dollar voor de 60 inch versie. De LX90o serie wordt geleverd met geïntegreerde 3D transmitter, Wifi en ‘face-tracking’. De HX900 en de HX800 zijn beiden ‘3D-Ready’, waarmee je een aparte 3D transmitter en aparte 3D brillen zal moeten aanschaffen om van het 3D effect te kunnen genieten.

De Nederlandse prijzen zijn nog niet bevestigd, maar volgens eerdere berichten zal een 40 inch Full HD 3D TV van Sony in Nederland zo’n 2.000 euro gaan kosten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.