Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

PlayStation 3 nu klaar voor 3D gaming

Geschreven door
Geplaatst op22 april 2010, 23:46 Categorie3D Accessoires

Sony’s PlatStation 3 is vanaf heden compatible met stereoscopische 3D games, mits je als gebruiker natuurlijk de benodigde 3D firmware update geïnstalleerd hebt. Deze update –  firmware 3.30 – is gisteren door Sony beschikbaar gemaakt en maakt het voor gamers mogelijk om stereoscopische 3D games te spelen, welke de komende maanden in de winkels komen te liggen en zelfs gratis bij Sony 3D TV’s geleverd worden.

De firmware update zal ook de Flash versie van de internet browser op de PS3 updaten wat het minder frustrerend moet maken op websites als YouTube te bekijken. Andere nieuwe features zijn onder meer PC Remote Play, waarmee je de PS3 op afstand kunt bedienen met de nieuwe Vaio computers van Sony, BD Audio Output selectie (direct bitstream of mix bitstream) en een nieuwe weergave van de behaalde en niet behaalde Trophy’s in games. Daarnaast heeft Sony ook een bug opgelost die het soms niet mogelijk maakte om regio-vrije Blu-ray discs af te spelen.

Helaaas kun je met deze firmware update geen 3D Blu-ray films afspelen. Daar moeten we nog even op wachten.

prijsvergelijking
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.