Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Panasonic BDT300 3D Blu-ray speler is DivX Plus HD compatibel

Geschreven door
Geplaatst op30 april 2010, 17:37 Categorie3D Blu-ray

Panasonic heeft aangekondigd dat haar nieuwe 3D Blu-ray spelers, vanaf april 2010 dus, compatibel zullen zijn met DivX Plus HD video playback in ‘MKV’ formaat. De video’s kunnen in een resolutie tot 1080p worden afgespeeld. Het eerste model dat deze ondersteuning biedt is de Panasonic DMP-BDT300 3D Blu-ray speler, welke deze week in ons in de schappen komt te liggen.

DivX Plus HD biedt de nieuwste DivX technologie, zodat je rechtstreeks op je TV of PC kunt genieten van HD video’s en films van internet. DivX Plus HD ondersteunt het afspelen van DivX Plus beeldmateriaal (H.264 HD video met AAC geluid van hoge kwaliteit in een MKV bestand), evenals video met eerdere versies van DivX tot 1080p. DivX Plus HD is een van de betere opties voor echte digitale HD video weergave.

prijsvergelijking
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.