Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Denon DBP-2011UDCI en DBP-1611UD 3D Blu-ray spelers

Geschreven door
Geplaatst op28 april 2010, 21:03 Categorie3D Blu-ray

Denon heeft in de VS twee nieuwe Blu-ray spelers geintroduceerd. Beide spelers zijn volledig compatibel met 3D en zijn volgens Denon ‘echte universele spelers die alles aankunnen’. De DBP-1611UD en DBP-2011UDCI kunnen niet alleen 3D Blu-ray films afspelen, maar ook gewone Blu-ray discs, CD’s en SACD’s.

Beide 3D Blu-ray spelers hebben een DLNA certificering waarmee je draadloos verbinding kunt maken met je thuisnetwerk en bestanden vanaf je computer kunt streamen naar de speler en ze bevatten een intern geheugen van 1GB voor het opslaan van BD-Live content. Daarnaast kun je via de internet verbinding widgets als YouTube en Netflix gebruiken.

Niet alleen qua beeld moeten de spelers een ultiem plaatjes geven, maar ook qua geluid. Volgens Denon moet de 192 KHz DAC zorgen voor unieke audio prestaties. Zowel de DBP-1611UD als de DBP-2011UDCI hebben een HDMI 1.4a aansluiting, wat dus 3D ondersteunt. Als extraatje hebben beide spelers een USB aansluiting voor nog wat extra opslagruimte. De DBP-2011UDCI moet net wat betere audio en video prestaties geven door betere en meer geavanceerde technieken, zoals de nieuwste Anchor Bay technieken.

De Denon BDP-1611UD zal in juni worden uitgebracht voor een prijs van $399,- en de BDP-2011UDCI zal in augustus op de markt komen voor een adviesprijs van $799,-.

Lees meer: Denon introduceert ook een nieuwe AC receiver, de AVR-1611, met 3D ondersteuning

prijsvergelijking
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.