Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

XpanD verzorgt 3D active shutter brillen voor Philips

Geschreven door
Geplaatst op7 maart 2010, 11:00 Categorie3D Accessoires

Het leek er een tijdje geleden op dat XpanD de active shutter brillen markt onder controle had totdat Samsung, Sony, Panasonic en Toshiba allemaal aankondigden dat zijn gebruik gingen maken van de RealD active shutter brillen.

Tijdens de CES in Las Vegas dit jaar was Vizio zelfs het enige merk dat de Bluetooth variant van de XpanD active shutter brillen gebruikte bij haar 3D TV’s. Alhoewel het nog niet officieel is durft Engadget al te zeggen dat precies deze brillen ook door Philips gebruikt gaan worden in de ‘3D upgrade packs’ voor de Philips HD TV’s die 3D-Ready zijn. Het is niet duidelijk waarom sommigen fabrikanten RealD boven XpanD kiezen of andersom, maar zodra beide technieken en brillen op de markt verschijnen zullen we snel genoeg meer weten..

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.