Video: Sony legt 3D technologie uit

26 maart 2010 1 Minuut 2 Reacties
sony-active-shutter-bril

Weet jij hoe de 3D technologie precies werkt? Wil je het weten? Natuurlijk kun je dat terecht op een van onze vele 3D TV informatie pagina's, maar Sony heeft haar eigen manier om ons uit te leggen hoe het precies zit. FlatpanelsHD is door Sony uitgenodigd om eens te komen luisteren naar een seminar over wat 3D nu precies inhoudt en wat de techniek allemaal mogelijk maakt. In dit artikel kun je een drietal video's vinden van die seminar, waarin Sony Europe het technische aspect van 3D uitlegt en ook onderwerpen als de PlayStation 3 en 3D Blu-ray aansnijdt. Natuurlijk is het allemaal nogal pro-Sony, maar het grootste gedeelte van de seminar is wel erg leerzaam en ook algemeen toepasbaar.

Weet jij hoe de 3D technologie precies werkt? Wil je het weten? Natuurlijk kun je dat terecht op een van onze vele 3D TV informatie pagina’s, maar Sony heeft haar eigen manier om ons uit te leggen hoe het precies zit.

FlatpanelsHD is door Sony uitgenodigd om eens te komen luisteren naar een seminar over wat 3D nu precies inhoudt en wat de techniek allemaal mogelijk maakt. In dit artikel kun je een drietal video’s vinden van die seminar, waarin Sony Europe het technische aspect van 3D uitlegt en ook onderwerpen als de PlayStation 3 en 3D Blu-ray aansnijdt. Natuurlijk is het allemaal nogal pro-Sony, maar het grootste gedeelte van de seminar is wel erg leerzaam en ook algemeen toepasbaar.

Video 1 – Introductie

In deze video introduceert Sony de Sony 3D ervaring en geeft een korte introductie over de 3D technologie, 3D content, 3D systemen, en de active shutter bril.

Video 2 – 3D in depth

In deze video wordt er dieper ingegaan op de 3D technologie en wat de verschillende 3D technologien voor mogelijkheden bieden. Ook worden onderwerpen als 2D naar 3D conversie en HDMI 1.4 behandeld.

Video 3 – 3D PlayStation en Blu-Ray

In deze video wordt de 3D upgrade van de Playstation 3 behandeld. Ook wordt er gesproken over aansluitingen en 3D Blu-ray spelers.

Bron: FlatpanelsHD

Reacties (2)