Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Sony LX900 3D TV inclusief twee 3D brillen

Geschreven door
Geplaatst op9 maart 2010, 21:32 Categorie3D Nieuws

Sony heeft via een persbericht in Japan laten weten dat de Bravia LX900 3D TV standaard uitgerust zal worden met twee 3D brillen. Dit maakt de LX900 de enige 3D TV van Sony die compleet 3D uitgerust zal zijn.

De andere modellen (HX900 en HX800) zijn wel 3D geschikt maar worden zonder 3D transmitter (zender voor de brillen) en de 3D brillen geleverd. Vanzelfsprekend kunnen deze los bij Sony gekocht worden. Gelukkig hebben we wel wat keus, want er komen twee verschillende typen active shutter brillen van de fabrikant op de markt, de TDG-BR100 (verkrijgbaar in het grijs) en de TDG-BR50 (verkrijgbaar in roze en blauw). Omgerekend is de adviesprijs voor deze brillen zo’n 100 euro. Voor de transmitter zul je ongeveer 40 euro moeten neerleggen.

Meer info over de exacte prijzen en lanceer data in Nederland volgt zo snel mogelijk.

prijsvergelijking
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.