Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Sharp onthult nieuwe 3D projectoren

Geschreven door
Geplaatst op1 maart 2010, 21:58 Categorie3D Projectors

Tijdens de voorjaarsshow in Houten heeft Sharp haar nieuwe reeks 3D projectoren onthult. Deze nieuwe projectoren maken gebruik van geïntegreerde DLP techniek en een 3D bril om de het 3D effect weer te geven. Ook bevatten de projectoren de BrilliantColor techniek welke moet zorgen voor haarscherpe beelden met natuurlijke kleuren.

Naast het moderne design, wat eigenlijk overal wel past, zijn de projectoren multifunctioneel. Ze zijn namelijk ontworpen voor onder meer presentaties op scholen, in vergaderruimtes, of in besloten ruimtes als een thuisbioscoop. Volgens Sharp biedt de 3D functie ook meer dan alleen entertainment. Zo kan het gebruikt worden voor 3D visualisering binnen wetenschap, educatie of het bedrijfsleven.

Sharp lanceert een drietal projectoren, genaamd de PG-D2500X, de PG-D2710X en de PG-D3010X. Vanaf maart 2010 moeten alle modellen leverbaar zijn. Over prijzen is helaas nog niks bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.