Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Prijs, specs en beschikbaarheid Samsung BD-C6900 3D Blu-ray speler

Geschreven door
Geplaatst op19 maart 2010, 16:00 Categorie3D Blu-ray

De BD-C6900 is volgens Samsung de eerste 3D Blu-ray speler die op de Nederlandse markt leverbaar gaat zijn. Dit maakte het merk bekend tijdens de voorjaarspresentatie van de 2010 productlijnen. Met een CES ‘Best of Innovations Award’ op zak moet de BD-C6900 (foto’s) de 3D revolutie van Samsung op gang brengen.

Volgens Samsung staat de BD-C6900 symbool voor een nieuw tijdperk in home entertainment, waarin consumenten thuis van de indrukwekkende full HD 3D bioscoopervaring kunnen genieten. Naast de 3d functionaliteit biedt de speler veel meer. Zo kun je ook gewone Blu-ray films en DVD’s afspelen, mediabestanden streamen over je thuisnetwerk, en via Wifi de speler aansluiten op het internet. De Internet@TV portal van Samsung maakt het dan mogelijk om bepaalde nieuws, media of sociale netwerk apps te downloaden.

In Amerika is de BD-C6900 al enige tijd te koop, maar vanaf april kunnen we ook in Nederland van de 3D beleving gaan genieten. Niet alleen wordt dan deze speler leverbaar, maar ook de nieuwe 3D TV lijn van Samsung zal in de schappen staan. De BD-C6900 zal te koop zijn voor een adviesprijs van 399,00 euro.

prijsvergelijking
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.