Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Prijs Panasonic DMP-BDT300 3D Blu-ray speler bekend

Geschreven door
Geplaatst op11 maart 2010, 22:55 Categorie3D Blu-ray

Panasonic heeft de prijs en beschikbaarheid van de BMP-BDT300 3D Blu-ray speler bekend gemaakt. De speler moet eind april verschijnen in de winkels voor een prijs van 499,00 euro.

De belangrijkste feature van de BDT300 is natuurlijk de 3D functionaliteit. Verder is de speler voorzien van de nieuwste technologie en is hij volgepropt met features.

Qua technologie maakt de speler gebruik van de door Panasonic ontwikkelde UniPhier chip, waarmee beelden in een Full HD 1080p resolutie weergegeven kunnen worden voor elk oog. Je krijgt dus de maximale Full HD 3D ervaring. Om de Full HD beleving nog intenser te maken maakt Panasonic gebruik van de PHL Reference Chroma Plus Processor. Naast beeld verbeteringen is ook de audio kwaliteit zeer hoog met hoogwaardige audio componenten en de mogelijkheid voor het verwerken van HD audio formaten.

Als het aankomt op features is de BDT300 voorzien van vele netwerk mogelijkheden als Viera Cast, DLNA en een draadloze LAN adapter. Via de SD kaart poort en een USB poort kunnen media bestanden van een USB stick of memory card weergegeven worden. Ook kun je via Viera Link Panasonic apparatuur bedienen met maar één afstandsbediening. De opstarttijd is ook verbeterd aangezien Panasonic beweert binnen 0,5 seconden van stand-by naar gebruiksklaar te kunnen schakelen.

 

Opvallend te noemen is de dubbele HDMI aansluiting. Zo kunnen de audio signalen en de video signalen apart verwerkt worden, zonder met elkaar te interfereren. Ook is het een groot voordeel voor 3D fanaten, want zo kun je toch van HD audio genieten. Oudere en huidige receivers ondersteunen geen 3D signalen en daardoor moet voor 3D toch al snel een nieuwe receiver aangeschaft worden. Met twee HDMI aansluitingen wordt dit probleem ondervangen aangezien je één aansluiting voor de audio legt naar de receiver en één aansluiting voor het video signaal naar de TV.

Bron: Panasonic

prijsvergelijking
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.