Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Video: Vergelijking laadtijden BDP-S570 Blu-ray speler met een PS3, demo iPhone remote app.

Geschreven door
Geplaatst op17 februari 2010, 10:24 Categorie3D Accessoires

In het geval dat de 3D-Ready factor nog niet overtuigend genoeg was om voor Sony’s BDP-S470 of een ander lid van de 3D familie te kiezen komt Sony Canada met een speciale demo video waarin ze de BDP-S570 vergelijken met een PlayStation 3 Slim. De vergelijking gaat over de opstarttijden van beide apparaten en de laadtijden voor Blu-ray discs. De nieuwe Blu-ray speler komt opmerkelijk genoeg als snelste uit de test.

Naast de vergelijking van deze twee producten heeft Sony Canada ook een demo video gemaakt voor de nieuwe iPhone / iPod Blu-ray app. genaamd BD Remote, waarmee je met je iPhone of iPod zeer gemakkelijk een Blu-ray speler kunt bedienen.

prijsvergelijking
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.