Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Sony introduceert 3D-Ready STR-DN1010 AV receiver

Geschreven door
Geplaatst op18 februari 2010, 22:25 Categorie3D Accessoires

Sony heeft al 3D TV’s en 3D Blu-ray spelers geïntroduceerd, en nu worden deze producten dan eindelijk opgevolgd door een 3D-Ready, ook wel 3D-capable, receiver voor diegenen die 3D video door willen sturen terwijl de receiver intern de HD audio formaten decodeert.

Dit model, de STR-DN1010, is natuurlijk een 7.1 AV receiver, heeft een vermogen van 110 Watt per kanaal, en komt met vier HDMI aansluitingen (inclusief één met Audio Return Channel), Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio ondersteuning, upscaling van alle bronnen tot 1080p, een Digital Media Port voor de aansluiting van iPod docks en andere accessoires, en nog veel meer..

In Amerika zal deze receiver in maart leverbaar zijn voor 400 dollar, naast twee andere nieuwe modellen zonder 3D (de STR-DH710 en de STR-DH510), welke voor respectievelijk 300 en 230 dollar verkocht zullen worden.

prijsvergelijking
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.