Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Panasonic komt met TH-P54VT2 plasma 3D HDTV

Geschreven door
Geplaatst op9 februari 2010, 21:09 Categorie3D tv's

Panasonic’s 3D plasma schermen komen dan eindelijk van de show vloeren af en gaan richten de schappen. De fabrikant heeft, naast nieuwe 3D Blu-ray spelers en recorders, twee 1080p TV’s aangekondigd die op 23 april in Japan in de winkels moeten liggen. De prijzen aldaar liggen voor de 54 inch P54VT2 op omgerekend 5.900 dollar en voor de iets kleinere 50 inch P50VT2 op omgerekend 4.800 dollar.

Voor dat geld, wat nogal veel is volgens ons, krijg je dan wel die zeer diepe zwart waarden waar Panasonic om bekend staat die zorgen voor een verbluffend 5.000.000:1 contrast ratio. Daarnaast bevatten de TV’s vier HDMI aansluitingen en de natuurlijk onmisbare actieve shutter brillen, en kan er naar elk oog een 120Hz signaal verstuurt worden om de frame rates vloeiend te laten verlopen.

Of de 3D TV’s het geld waard zijn blijft de vraag die het best en alleen beantwoord kan worden door de welvarende consument.

In de laatste berichten over de Panasonic 3D TV’s werd verwezen naar de VT25 serie. Waarschijnlijk zal dit dan ook de aanduiding zijn voor de Europese modellen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.