Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

LG en Samsung willen Panasonic verslaan in de 3D race

Geschreven door
Geplaatst op19 februari 2010, 21:40 Categorie3D lcd

Verschillende verslagen in Korea vandaag laten zien dat LG en Samsung, de twee marktleiders in de globale TV markt, klaar zijn voor een voorsprong op hun Japanse rivalen als het aankomt op het lanceren van 3D TV’s in de winkels.

De twee Koreaanse bedrijven zullen beiden volgende maand twee LED LCD TV’s met 3D mogelijkheden lanceren, zowel in hun thuismarkt als overzees. Volgens bronnen  zal Samsung over 2 weken de eerste winkels aandoen en LG volgt eind maart.

Dit geeft Samsung en LG een voorsprong van bijna een maand op grote rivaal Panasonic, die gezegd heeft op 23 april de eerste 3D TV’s in Japan te kunnen leveren. Dit lijkt de eerste slag in de 3D race tussen de Japanse en Koreaanse TV fabrikanten.

 • Delen:

Reacties

 1. Thormaq
  03 mei, 2010 om 19:28

  Alleeen de titel van het bericht: “LG en Samsung willen Panasonic verslaan in de 3D race”
  laat menigeen lachen…
  Samsung en LG die Panasonic willen verslaan…
  Lijkt op iets als de slak wil de Olifant pletten…
  Ach ja, niet geschoten is altijd mis.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.