Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Onkyo gaat HDMI 1.4 en 3D-Ready receivers verkopen

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2010, 19:08 Categorie3D Accessoires

Ze mogen dan niet bij de CES aanwezig zijn, maar Onkyo blijft niet stil zitten. Onkyo heeft vandaag namelijk laten weten dat haar eerste AV receiers met HDMI 1.4 aansluitingen de komende maanden in de winkels zullen komen te staan. Ook geeft het bedrijf aan dat alle nieuwe Onkyo AV receivers een interface zullen hebben die het mogelijk maakt om 3D video door te sturen van een 3D Blu-ray speler naar een 3D-Ready TV. Uit een statement van Onkyo valt te lezen dat ze trots is op het feit dat ze de eerste zijn die HDMI 1.4 in alle nieuwe AV receiver implementeren.

Daarnaast zullen Onkyo’s HDMI 1.4 receivers een een audio return kanaal ondersteunen, waarmee het mogelijk is om audio vanuit de TV (tuner) naar de receiver te sturen via de HDMI verbinding. Hiermee verdwijnt dus de extra kabel, vaak optisch digitaal, om TV geluid via de receiver af te spelen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.