Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Monsters vs. Aliens één van de eerste 3D Blu-ray titels

Geschreven door
Geplaatst op12 januari 2010, 19:46 Categorie3D Blu-ray

We hebben het misschien op de CES gemist, maar naast Cloudy with a Chance of Meatballs en Disney’s A Christmas Carol komt Dreamworks ook met haar eerste 3D film; Monsters vs. Aliens. Het is al vaker gezegd, maar 3D zal niet volledig geaccepteerd worden met alleen maar animatiefilms. Toch vragen we ons af waarom Panasonic en Fox (producent) nog steeds niet hebben bevestigd dat Avatar (snel) op 3D Blu-ray zal verschijnen. De regisseur van Avatar, James Camaron, heeft zelfs op MTV laten weten dat de eerste Blu-ray release van Avatar niet in 3D zal zijn.

Als je een nieuw formaat als 3D introduceert, wil je dan niet dat de beste films zo snel mogelijk beschikbaar zijn in dat formaat? Het kan zijn dat we ons om niks druk maken en dat Fox gewoon op het juiste moment wacht om Avatar op 3D Blu-ray aan te kondigen, maar hoe zit het dan met die andere filmstudio’s? Daarentegen, Blu-ray en HD DVD werden ook gelanceerd met maar een klein aantal filmtitels en ook dat waren niet de grootsten.. Genoeg vragen dus.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.