Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Eerste 3D live sport uitzending in Groot-Brittannië

Geschreven door
Geplaatst op13 januari 2010, 20:33 Categorie3D uitzendingen

Groot-Brittannië gaat binnenkort voor het eerst een 3D sport evenement uitzenden voor het publiek. Het gekozen evenement is de Six Nations rugby cup, waarbij de wedstrijd tussen Engeland en Wales live in 3D zal worden uitgezonden in 3D-geschikte bioscopen door het gehele land. De wedstrijd staat gepland op 6 februari en zal door middel van polarisatie lezen en polarisatie projectie in 3D opgenomen en vertoond worden, waarna het signaal verstuurd zal worden naar het witte doek.

Later in die maand zal hoogstwaarschijnlijk de wedstrijd tussen Engeland en Ierland ook op dezelfde manier, in 3D, vertoond worden.

Het lijkt erop dat de UK bijna klaar voor 3D is aangezien de 3D TV’s die op de CES getoond werden daar voor de zomer verkrijgbaar zullen zijn en er wordt hard gewerkt aan het kunnen tonen van een 3D kanaal door Sky Channel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.