Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Disney en Sony komen met 3D Blu-ray films

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2010, 18:34 Categorie3D Blu-ray

Sony Pictures Home Entertainment heeft aangekondigd dat wanneer de Sony Bravia 3D HDTV’s en de 3D Blu-ray spelers op de markt komen deze zomer dat er minimaal één film in het 3D formaat te koop is. De film die zeker in de schappen ligt op Blu-ray 3D is Cloudy With A Chance Of Meatballs. Hiermee lijkt het begin gemaakt voor film studio’s om hun 3D films aan te kondigen.

Ook Disney heeft een 3D films aangekondigd, namelijk Disney’s A Christmas Carol. Deze film moet in het 4e kwartaal van dit jaar te kop zijn, wat toch raar is voor de filmstudio met de meeste 3D titels.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.