Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

CES: WirelessHD 2.0 standaard maakt ruimte voor 4K en 3D

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2010, 18:56 Categorie3D Accessoires

Enige tijd na het verschijnen van WirelessHD (WiHD) versie 1.0 heeft deze standaard voor draadloze signaaloverdracht nog steeds moeite om echt door te breken in het HD streaming gevecht. Maar, WirelessHD gaat een flinke boost krijgen door de lancering van de WirelessHD 2.0 standaard. Natuurlijk terugwerkend compatibel met “oudere” WirelessHD hardware, is de nieuwste standaard geüpgrade met een hogere overdrachtsnelheid en bandbreedte (tot wel 28Gbps), wat genoeg is om 4K resolutie (4.000 pixels, Quad HD), Deep Color en 3D signalen te kunnen streamen.

Meer informatie: Netwerk mogelijkheden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.