Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

CES: Revolutionaire Samsung BD-C6900 3D Blu-ray speler

Geschreven door
Geplaatst op7 januari 2010, 17:41 Categorie3D Blu-ray

Als CES dan toch de echte start is voor de 3D race dan is Samsung de eerste die komt met een betrouwbare en ook nog eens mooie 3D Blu-ray speler. Terwijl de BD-C6900 er normaal uitziet zit er onder de plastic behuizing een weelde aan nieuwe 3D technologie om hem klaar te maken voor de komende 3D Blu-ray discs. De speler is ook een grote stap voorwaarts wanneer het aankomt op Java en discs laadtijden in vergelijking met de huidige spelers. Samsung heeft dit voordeel dan ook de naam “Ultra Fast Play” meegegeven.

De bediening van de Blu-ray spelers van Samsung is ook flink vooruit gegaan. Samsung maakt voor de nieuwe modellen gebruik van pictrogrammen in de user interface om zo het navigeren en instellen te vergemakkelijken. Ook kun je een eigen lay-out kiezen voor het menu.

Qua features biedt de BD-C6900 ook weer Internet@TV, een internet portal geinstalleerd op de speler en voorzien van allerlei widgets als YouTube en Yahoo. Op de achterkant vinden we 7.1 analoge audio , HDMI en ethernet aansluitingen terug en op de voorkant een USB aansluiting. Wel HDMI versie 1.4 natuurlijk, geheel klaar voor het 3D signaal op 1080p resolutie.

Naast de BD-C6900 komt Samsung ook met BD-C7500 (Ultra slim), BD-C6500 (Ultra Fast Play) en de BD-C5500 Blu-ray spelers.

Meer informatie: Blu-ray 3D

Bron: HomeCinemaChoice

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.