Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

CES: Eerste design 3D brillen van Gunnar Optiks

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2010, 18:30 Categorie3D Accessoires

Als verwacht staat de CES geheel in het teken van 3D, en ook als verwacht zijn de 3D brillen toch het punt waar de meeste mensen over vallen. Maar wat als we je vertellen dat je “coole” en “stijlvolle” 3D brillen kunt krijgen? Brillen die er zo goed uitzien dat je ze altijd zou willen dragen.

Gunnar Optiks heeft haar nieuwe i-AMP brillen gepresenteerd welke werken met de meest gebruikte 3D platformen en standaarden. Deze brillen komen in het 2e kwartaal uit (90,00 dollar) en de brillen met glazen op sterkte komen in het 3e kwartaal uit.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.