Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Lees alles over Blu-ray 3D

Geschreven door
Geplaatst op29 december 2009, 14:44 Categorie3D Blu-ray

Aangezien 3D een onderwerp is dat steeds vaker besproken wordt en er volgende maand veel nieuwe 3D producten door de grotere merken gepresenteerd gaan worden hebben we onze Blu-ray informatie pagina uitgebreid met informatie over Blu-ray 3D. Standaard Blu-ray discs zullen vervangen worden door of uitgebreid worden met 3D versies van de films. Hiervoor is een speciale Blu-ray 3D standaard ontwikkeld, waarmee alle fabrikanten moeten werken en wat de consument duidelijkheid geeft over wat er wel en niet met 3D(apparatuur) mogelijk is.

Lees hieronder al wat meer over de Blu-ray 3D standaard.

Blu-ray 3D
De BDA (Blu-ray Disc Association) heeft onlangs een Blu-ray 3D specificatie aangekondigd, waarmee de nieuwe standaard voor 3D hardware geboren is. We zullen de komende tijd dus veel nieuwe 3D producten gaan zien die hiervan gebruik maken. De 3D specificatie maakt het mogelijk om Full HD 1080p resolutie naar elk oog te sturen (door middel van onder andere wissel projectie), werkt met alle soorten 3D displays (LCD, LED, Plasma, etc.), en bevestigt dat alle nieuwe 3D Blu-ray discs ook in 2D afgespeeld moeten kunnen worden op de ‘oudere’ (eigenlijk huidige) Blu-ray spelers. Lees verder…

Meer informatie: Blu-ray 3D

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.