Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

HDMI 1.4 gaat 3D uitzendingen ondersteunen

Geschreven door
Geplaatst op25 december 2009, 12:45 Categorie3D Accessoires

Volgens HDMI Licensing, de organisatie achter de HDMI specificaties, gaat HDMI 1.4 het uitzenden van 3D ondersteunen, alhoewel er nog geen vaste standaard (specificatielijst) geaccordeerd is. In januari wordt verder onderzoek gedaan om de specificatie voor 3D uitzendingen via HDMI 1.4 kabels rond te krijgen.

HDMI 1.4 zal het mogelijk maken om verschillende 3D specificaties naar je TV weer te geven, zodat alle apparatuur en content ondersteunt wordt. Naast het ondersteunen van 3D zal HDMI 1.4 ook een 4K (4.000 pixels) resolutie en een groter kleurbereik ondersteunen.

Tijdens de CES show 2010 zullen we de integratie van 3D en HDMI 1.4 waarschijnlijk veelvuldig tegenkomen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.