Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Eerste commerciële HD 3D display van LG

Geschreven door
Geplaatst op9 december 2009, 19:00 Categorie3D lcd

LG Display heeft ’s werelds eerste commerciële LCD panel met Full HD 3D resolutie gelanceerd en zegt de displays al te verschepen naar grote PC fabrikanten. Het nieuwe model is een 23 inch display ontworpen om te werken met 3D shutter brillen (wissel projectie) voor de beleving van het 3D effect en levert een beeldkwaliteit die bijna tweemaal zo hoog is dan mogelijk is op huidige 3D-Ready PC displays, welke polariserende effecten (polarisatie projectie) gebruiken voor 3D. Het display kan zowel 3D als 2D beelden weergeven en gebruikt vooraanstaande technieken als ‘high performance 3D exclusive controller’, waarvan gezegd wordt dat het tweemaal zoveel data kan verwerken dan andere 3D LCD displays, en ‘copper bus line’, voor betere beeldkwaliteit en resolutie.

Davis Lee, Vice President of LG display zegt dat LG Display een grote doorbraak gemaakt heeft in de display industrie race om diepte en de dynamische oorsprong van 3D beelden weer te geven. “LG Display zal doorgaan om de snelle groei van de 3D markt bij te houden met vooraanstaande 3D technologie en producten.”

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.