Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Video: Sony ontwikkeld 360 graden 3D display

Geschreven door
Geplaatst op24 oktober 2009, 13:26 Categorie3D tv's

Elke week berichten we er wel over, 3D. Het is niet meer de vraag of het er komt, maar wanneer het nu precies allemaal in de winkel staat. Maar 3D is toch eigenlijk pas echt 3D wanneer je om iets heen kan lopen? Sony dacht hetzelfde en heeft niet stil gezeten na de ontwikkeling van de huidige 3D techniek.

Sony heeft namelijk een driedimensionaal display ontwikkeld waarmee kijkers van alle kanten een pratend hoofd in de kamer kunnen zien zweven. Het gaat om een ronde glazen koker met in het midden het beeld, waar kijkers omheen kunnen lopen en het beeld vanuit elke hoek kunnen bekijken.

Het ‘scherm’ heeft een resolutie van 96 x 128 pixels, nog niet erg hoog dus. Toch zou het resultaat verrassend goed zijn. Het betreft een prototype, en Sony is nog niet van plan een versie het ‘scherm’ op de markt te gaan brengen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.