Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Samsung’s 30 inch 3D AMOLED TV

Geschreven door
Geplaatst op28 oktober 2009, 20:43 Categorie3D tv's

De nieuwe Samsung 30 inch 3D AMOLED TV maakt je volgens de fabrikant niet duizelig, maar volgens ons zeker wel arm. Dit nieuwe model moet ons dan toch echt 3D gaan maken, voor zover we dat nog niet zijn dan. Mocht je er nog niet helemaal in zitten; wellicht doet het 1.000.000:1 (!!) contrast ratio het dan voor je?

Vandaag heeft Samsung in Japan haar nieuwe AMOLED 3D TV prototype gepresenteerd met een scherm van maar 2,5 mm dik. Alhoewel er niet veel uit de Koreaanse taal van de press release te halen valt claimt Samsung dat haar TV en de shutter glasses (3D brillen) een techniek bevatten die het duizelige gevoel van sommige 3D kijkers sterk vermindert. Het is dus een prototype, maar wanneer de TV van de lopende band af rolt zal de prijs hoger dan hoog zijn. Of je dat geld er dan voor over gaat hebben, tja..

  • Delen:

Reacties

  1. Sammie24
    28 oktober, 2009 om 23:03

    Wat zegt een contrast ratio van 1.000.000? Wel een super TV van Samsung weer. Heb een nieuwe LED series TV. Prachtig beeld!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.