Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

3D over 3 tot 4 jaar geaccepteerd

Geschreven door
Geplaatst op8 oktober 2009, 20:12 Categorie3D tv's

Panasonic is al lange tijd één van de grote aanjagers achter 3D, maar toch ziet ze zelf ook goed in dat 3D er nog lang niet is. De president van Panasonic heeft namelijk laten weten dat hij 3D pas over 3 tot 4 jaar compleet geaccepteerd en geïntegreerd ziet. Maar, Panasonic blijft de ‘nieuwe’ standaard wel integreren in nieuwe producten als kleinere TV’s, draagbare apparatuur en verschillende soorten 3D brillen. Er is momenteel nog nagenoeg geen content beschikbaar in 3D en ook de prijzen van 3D hardware liggen nog veel te hoog, dus Panasonic laat het allemaal niet van één product afhangen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.