Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Panasonic introduceert 3D komende herfst

Geschreven door
Geplaatst op22 augustus 2009, 20:44 Categorie3D Blu-ray

Over een paar maanden is het zover; De eerste fabrikanten komen met 3D apparatuur die voor consumenten geschikt zou moeten zijn. Panasonic komt met 103 inch Plasma TV’s en 3D-Ready Blu-Ray spelers. Panasonic gaat deze nieuwe technieken en producten promoten tijdens de IFA en CES (shows waarin de nieuwste generatie producten van fabrikanten getoond worden) en Panasonic heeft zelfs een speciale film, genaamd Avatar, om 3D te promoten.

Tijdens deze shows biedt Panasonic dus de volledige 3D ervaring. Panasonic wil de producten, welke alleen 3D ready (klaar voor het gebruik van 3D software en films) zijn in 2010 op de planken hebben liggen. Ze verwacht dat HDMI 1.4 en de Blu-Ray 3D standaard tegen die tijd klaar zijn voor de consumenten markt. Deze 3D standaard is ook grotendeels ontwikkeld door Panasonic en maakt gebruik van 3D film materiaal wat op een Blu-Ray disc wordt geplaatst. Een 3D compatible Blu-Ray speler en TV zorgen er dan voor dat we, zonder de beroemde brilletjes, kunnen genieten van de nieuwste films in 3D én HD!

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.